kantoor CLB

Oosterhout

2019

De locatie voor de nieuwbouw voor CLB is aan de rand van Oosterhout op een prachtige locatie en zichtbaar aan de A27. De locatie is uniek met een ensemble van twee kantoorgebouwen in een verder sterk groene context. CLB is een technologiebedrijf dat zich kenmerkt door het leveren, integreren, beheren en onderhouden van innovatieve zorgoplossingen. Het ontwerp heeft een helder en open karakter. Het betrekt de werknemers optimaal bij de landschappelijke context. Bandramen en een grote, luchtige lobby maken steeds de verbinding met het rondom bijzondere uitzicht. De ingenieursesthetiek die het gebouw kenmerkt, sluit aan de bij de makersgeest van CLB. Het volume is langgerekt en heeft een nadrukkelijke profilering in de zwarte gevelbanden om naast en met het substantieel grotere gebouw van Paul de Ruijter tot een evenwichtig en gelijkwaardig ensemble te komen.

Het gebouw is in een D&B-traject ontwikkeld en uitgevoerd met Winters Bouw & Ontwikkeling.

Opdrachtgever

Winters Bouw en Ontwikkeling