Grosfeld van der Velde Architecten wordt: Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten

12.21.2018

In de ruim twintig jaar dat het bureau bestaat hebben we aan de meest uiteenlopende projecten gewerkt. Er is een inspirerend en divers netwerk van opdrachtgevers opgebouwd en samen met hen hebben we een brede collectie aan gebouwen kunnen realiseren. In deze periode hebben we ons ontwikkeld tot een middelgroot bureau waarin een stabiele en gedreven groep medewerkers op professionele wijze aan de diverse projecten werkt. We zijn dan ook bijzonder trots op ons team en we hebben de overtuiging dat we een consistente kwaliteit en een langdurige samenwerking kunnen blijven bieden.

Met de toetreding van Jaap Bekkers als partner versterkt het bureau haar directie en waarborgt het de continuïteit en de kwaliteit.

Jaap Bekkers heeft vanaf het begin van zijn carrière bij Grosfeld van der Velde Architecten zijn grote inzet en betrokkenheid gepaard aan een sterke ontwerpende visie. Hij was betrokken bij grote en complexe renovatie- en herbestemmings-opgaves als de Universiteitsbibliotheek in de binnenstad van Utrecht, het Kunstencentrum de Garenspinnerij in Gouda en de ontwikkelingen in en om het voetbalstadion van NAC. Daarnaast realiseerde hij onder andere diverse bijzondere scholen en exclusieve woonhuizen. Zijn werk en aanpak kenmerken zich door een sterke focus op een helder architectonisch concept gekoppeld aan een gedegen beheersing van het hele proces van ontwerpen en bouwen.

Met deze toetreding verandert ook de naam van ons bureau. De naamswijziging doet recht aan de vernieuwing en geeft ons het vertrouwen dat we samen met U verder kunnen werken aan een mooie collectie van gebouwen en plannen.

Als Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten willen we dan ook dit goede nieuws met U delen en proosten op een prachtig nieuw jaar en een mooie, nieuwe toekomst voor ons bureau!